• Phone: Nill
  • Mobile: Nill
  • Fax: Nill
Enquire Now

Immigration to USA اقامت دایم آمریکا

  • Posted on
  • 379
Description

EB3-2015
Employment Base Immigration for Unskilled Workers
شما می توانید از طریق این برنامه اقامت دایم آمریکا را برای همه اعضای خانوادتان، همسر و فرزندان زیر
۱۲ سال کسب نمایید. تنها شروط لازم برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت به امریکا از طریق این ویزا
عبارتند از:
1. داشتن پیشنهاد کار از شرکتهای معتبر مورد تایید وزارت کار و نیز اداره مهاجرت آمریکا،
2. تعهد به کار برای مدت یک سال توسط متقاضی،
3. سلامت جسمی
4. عدم سو پیشینه کیفری
5. آشنایی ابتدایی به زبان انگلیسی
این مشاغل شامل کار درشرکتهای خدمات نظافتی و رستورانهای زنجیره ای در ایالاتی از کشور آمریکا که
با مشکل تامین نیروی کار داخلی مواجه هستند، میباشد. رستوران زنجیره ای پیتزا هات در ایالت تگزاس و
شرکت خدمات نظافتی دیفندر در ایالت کارولینای شمالی از جمله کارفرمایان آمریکایی مورد تایید وزارت کار
امریکا میباشند. نرخ بیکاری پایین این شهرها یکی از اصلیترین دلایل اخذ مجوز کار نیروی مهاجر میباشد.
شما میتوانید مراحل طی شدن پرونده خود را به صورت آنلاین و در سایت مهاجرت
امریکا با شماره پرونده ای که از طرف این شرکت صادر میشود مشاهده کنید
مزایای استفاده از این روش مهاجرتی
• کم هزینه تر از روش های سرمایه گذاری یا کار آفرینی
• اخذ کارت سبز غیر مشروط
• پرداخت اقساطی هزینه مهاجرت با پیشرفت پرونده
• شمول همسر و فرزندان مجرد زیر ۱۲ سال خانواده در پرونده
• مدارس عمومی رایگان برای فرزندان
• بیمه درمانی و اجتماعی
• تعهد تنها یک سال کار در ایالت و شغل انتخابی
در قوانین وزارت کار آمریکا شغل دائمی و غیر فصلی به شغلهایی گفته می شود که دوره اشتغال
نیروی کار در آنها حداقل ۲ سال باشد.
IMAGINE YOUR DREAM, WE CAN HELP
چگونگی تایید درخواست یک کارفرما آمریکایی برای استخدام نیروی کار خارجی:
قانون عرف دستمزد: قانون عرف حقوق موجب می شود تا حقوق پیشنهادی کارفرمای
آمریکایی به نیروی کار خارجی از عرف حقوق همان شغل یا پست در داخل آمریکا کمتر نباشد تا
پرداخت حقوق کم، دلیل اصلی استخدام نیروی کار خارجی توسط کارفرمایان نباشد.
این مرحله اصطلاحا ” Prevailing Wages ” نامیده می شود.
بررسی شرایط مالی و اقتصادی کارفرما: در این مرحله کارفرما باید اثبات کند که توانایی
پرداخت عرف حقوق را به نیروی کار خارجی دارد. این امر با بررسی دفاتر مالی شرکت و بیزنس
کارفرما به راحتی قابل اثبات است.
اثبات عدم وجود نیروی کار آمریکایی: مراحل انجام کار به این صورت است که کارفرما یا
وکیلش باید مدارکی ارایه دهند که نشان دهد برای یافتن نیروی کار داخلی برای شغل مورد نظر
به میزان کافی از طریق رسانه های عمومی, خصوصی و دولتی مانند روزنامه, وبسایت وزارت کار
و غیره، تبلیغات و اطلاع رسانی شده است. موضوع نرخ بیکاری در تهیه مدارک مورد نیاز در این
بخش بسیار موثر است چون هرچه نرخ بیکاری شهری کمتر باشد نیروی کار آماده به کار و واجد
شرایط داخلی برای انجام شغلهای تبلیغ شده کمتر خواهد بود و در نتیجه اخذ تاییدیه وزارت کار
آسان تر خواهد شد.
کار حقوقی و گردآوری این مدارک برای تمام پیشنهادهای کاری در اختیار ما
قبل ازعقد قرارداد با شما آغاز شده است
با توجه به محدودیت ظرفیت، الویت با افرادی است که زودتر اقدام به تشکیل پرونده
نمایند. جهت ارزیابی شرایط اولیه متقاضیان لازم است که ابتدا فرم ارزیابی اولیه را از
طریق ویسایت ما تکمیل نمایند. همکاران ما در مدت ٤٢ ساعت شرایط شما را ارزیابی
مینمایند .
IMAGINE YOUR DREAM, WE CAN HELP
مراحل برنامه مهاجرت به آمریکا از طریق :EB3
پرونده های EB3 با توجه به زمان اقدام و ترافیک موجود در وزارت کار و وزارت
خارجه از 11 تا 33 ماه به طول میانجامد.
در پایان لازم به ذکر است که هر ماه اداره مهاجرت آمریکا اعلامیه ای صادر می کند که در ان تاریخ
نوبت پرونده هایی که درحال بررسی هستند را اعلام می کند.
اگر نوبت پرونده متقاضی یا Priority Date پرونده که همان تاریخ صدور فایل نامبر وزارت کار آمریکا
در مرحله اول کار می باشد برابر یا قبل از آخرین Cut-Off Date یا تاریخ بررسی اعلام شده توسط
اداره مهاجرت باشد به این معنی است که نوبت پرونده متقاضی رسیده یا اصطلاحا کارنت
Current شده است و در این صورت پرونده برای ارزیابی نهایی و صدور ویزا به بخش کنسولگری
ارجاع خواهد شد.
همین امروز با کارشناسان ما تماس بگیرید
IMAGINE YOUR DREAM WE CAN HEL P